Post Thread  Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cilin CMS për forume e pëlqeni më shumë ?
Author Message
Arbin Offline
Fillestar
*

Reputacion: 0
Kredi: 0€
RE: Cilin CMS për forume e pëlqeni më shumë ?
Me i avncuari nga te gjitha CMS-t eshte vBulletin, por nga licensa e shtrenjte qe eshte, shumica e webmastereve nuk mund ta blejne.
Per mendimin tim, pas vBulletinit, vendin e dyte e meriton MyBB, pasi eshte i thjeshte dhe i lehte ne perdorim.
01-02-2010 07:58 PM
Gjej te gjitha postimet nga ky antar Quote this message in a reply
w3al Offline
Administrator
Administratoret

Reputacion: 4
Per mua ska qen puna qe nuk mundem me pagu 190$ po nuk mendoj qe ja vlen te paguhet nje qmim i till kur mybb gati esht i njejt normal esht me i thjesht pak po prap i mbush gjitha kerkesat e mia...

Rregullat ne Forum Rreth Kredis Mushkonja
01-03-2010 04:58 PM
fissche Offline
Antar

Me pelqen vBulletin por eshte me pare. Pasi nuk kam mundesi t'a blej perdor MyBB

Mushkonja.NET |
Fisnik Mahmuti | Ketu blogu, flet shqip
01-04-2010 05:38 AM
B3rTii Offline
Entuziast
**

Per vbulletin Skem Qka Flasim ,

Ndersa Pas Tij Do Ishte Mybb Dhe SMF
PSe Mybb :
Forumi im i Pari Ishte i Ndertuat Nga MyBB
Pse Smf :
Pasi qe Eshte Me i LehT Ne Perdorim
01-04-2010 09:32 PM
Visit this user's website Gjej te gjitha postimet nga ky antar Quote this message in a reply
.bLeedi` Offline
Fillestar
*

Reputacion: 1
1.MyBB
2. vBulletin

[+] Your Vizit My Site: http://www.automobile-ks.net
[+] Your Contact Me: bledion_94@live.com
01-05-2010 12:57 AM
Visit this user's website Gjej te gjitha postimet nga ky antar Quote this message in a reply
Dard1 Offline
Antar

vBulletin mPelqen e kom pas nShum Hosta edhe WBB mPelqen shumosht i mir Edhe SMF-ja edhe MyBB amo MyBB se kom perdor shum por di me punu me tooQesh me tmadheQesh me tmadhe
Zgjedhja osht: vBulltin mas shumtiiQesh me tmadhe

Informatika Shqipetare | VIPShpija | @DardanKrasniqi | Blog Personal
01-05-2010 01:00 AM
Alutrim Offline
Fillestar
*

(01-02-2010 06:10 AM)w3al Wrote:  Nese deshironi nje zevendesim te vb mybb esht me i peraferti nga te gjithe.
SMF esht shum i mir ka shum dizajne per te por nuk esht gje pervec nje forum ku diskutohet pa foto video e gjera tjera.

Pervec asaj esht aq i keq sa qe kam forumin diskuto.com me smf dhe spamers me sakatun nuk ndalen kurqysh edhe pse e kan verifikimin ne fillim gjat regjistrimit prap nuk ndikon kurgjo cdo 24 or i fshi nga 10 antar edhe plot tema qe i hapin...

MyBB esht nr1 pas vb,

Ka siguri qe esht e rendesishme shum dhe update kur behet mjafton ti funt 2 file dhe verzioni juaj ndryshohet komplet.

theme gjithashtu e ka sistemin e njejt si esht vbulletin njejt edhe ketu behet instalimi ne te njejten procedur edhe per plugins etj..

Me nje fjal esht mjaft forum i mir dhe te gjith ata qe deshirojn te ken nje klon te vb mybb esht zgjedhja me e mire.

Pershendetje,
desha te beje dy pyetje:
  • Si te qes: Posts, Reputacion, ... etc n'left sepse n'right i kam, provo prej admin panelit por smujta me gjet (besoj qe po e din se perse e kam fjalen)
  • Pyetja tjeter, si te konvertoj databazen e vBulletinit n'MyBB ?
03-10-2010 10:12 PM
Adi_7 Offline
Entuziast
**

Reputacion: 1
Ne fakt une kurre se shikoj qfar firme ka apo ndonje gje tjeter mua me interson vetem nje gje.

A i pelqen vizitorit dhe si i duket te punoje me te sepse une bej faqe per vizitore dhe jo per webmastera.

Pra ne qofte se eshte me e lete per vizitore per perdorim dhe eshte falas pse te mos perdorim MyBB ose SMF

Blog Personal Qendra e videos shqiptare Filma Shqip
03-11-2010 05:06 AM
Alutrim Offline
Fillestar
*

ajo qe me pelqen me shum tek MyBB se eshte falas! dhe ka shum mundesi te mira n'krahasim me tjerat qe jane falas, pra MyBB gati se ngjashem me vBulletin Qesh me tmadhe
03-29-2010 06:45 PM
AlbionLAB Offline
Moderator

Reputacion: 3
(01-02-2010 06:10 AM)w3al Wrote:  Nese deshironi nje zevendesim te vb mybb esht me i peraferti nga te gjithe.
SMF esht shum i mir ka shum dizajne per te por nuk esht gje pervec nje forum ku diskutohet pa foto video e gjera tjera.

Pervec asaj esht aq i keq sa qe kam forumin diskuto.com me smf dhe spamers me sakatun nuk ndalen kurqysh edhe pse e kan verifikimin ne fillim gjat regjistrimit prap nuk ndikon kurgjo cdo 24 or i fshi nga 10 antar edhe plot tema qe i hapin...

MyBB esht nr1 pas vb,

Ka siguri qe esht e rendesishme shum dhe update kur behet mjafton ti funt 2 file dhe verzioni juaj ndryshohet komplet.

theme gjithashtu e ka sistemin e njejt si esht vbulletin njejt edhe ketu behet instalimi ne te njejten procedur edhe per plugins etj..

Me nje fjal esht mjaft forum i mir dhe te gjith ata qe deshirojn te ken nje klon te vb mybb esht zgjedhja me e mire.

Vendos qe kushdo qe poston te shkruaj Captcha Code Qesh nuk do kesh probleme Qesh edhe pse ndoshta ju duket pak me ndryshme vizitoreve do te jete me mir Qesh

@AlbionUjkashi | Informatika Shqiptare | Blog Personal ! | Ketu blogu , flet shqip |
03-29-2010 08:27 PM
Post Thread  Post Reply 

Kalo ne forum: