Thread Rating:
- 0 Votes - 0 Average
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Cilin CMS për forume e pëlqeni më shumë ?
|
| Author |
Message |
Arbin
Fillestar

Reputacion: 0
Kredi: 0€
|
RE: Cilin CMS për forume e pëlqeni më shumë ?
Me i avncuari nga te gjitha CMS-t eshte vBulletin, por nga licensa e shtrenjte qe eshte, shumica e webmastereve nuk mund ta blejne.
Per mendimin tim, pas vBulletinit, vendin e dyte e meriton MyBB, pasi eshte i thjeshte dhe i lehte ne perdorim.
|
|
| 01-02-2010 07:58 PM |
|
fissche
Antar

|
|
| 01-04-2010 05:38 AM |
|
.bLeedi`
Fillestar

Reputacion: 1
|
1.MyBB
2. vBulletin
[+] Your Vizit My Site: http://www.automobile-ks.net
[+] Your Contact Me: bledion_94@live.com
|
|
| 01-05-2010 12:57 AM |
|
Dard1
Antar

|
|
| 01-05-2010 01:00 AM |
|
Alutrim
Fillestar

|
(01-02-2010 06:10 AM)w3al Wrote: Nese deshironi nje zevendesim te vb mybb esht me i peraferti nga te gjithe.
SMF esht shum i mir ka shum dizajne per te por nuk esht gje pervec nje forum ku diskutohet pa foto video e gjera tjera.
Pervec asaj esht aq i keq sa qe kam forumin diskuto.com me smf dhe spamers me sakatun nuk ndalen kurqysh edhe pse e kan verifikimin ne fillim gjat regjistrimit prap nuk ndikon kurgjo cdo 24 or i fshi nga 10 antar edhe plot tema qe i hapin...
MyBB esht nr1 pas vb,
Ka siguri qe esht e rendesishme shum dhe update kur behet mjafton ti funt 2 file dhe verzioni juaj ndryshohet komplet.
theme gjithashtu e ka sistemin e njejt si esht vbulletin njejt edhe ketu behet instalimi ne te njejten procedur edhe per plugins etj..
Me nje fjal esht mjaft forum i mir dhe te gjith ata qe deshirojn te ken nje klon te vb mybb esht zgjedhja me e mire.
Pershendetje,
desha te beje dy pyetje:
- Si te qes: Posts, Reputacion, ... etc n'left sepse n'right i kam, provo prej admin panelit por smujta me gjet (besoj qe po e din se perse e kam fjalen)
- Pyetja tjeter, si te konvertoj databazen e vBulletinit n'MyBB ?
|
|
| 03-10-2010 10:12 PM |
|
AlbionLAB
Moderator
Reputacion: 3
|
(01-02-2010 06:10 AM)w3al Wrote: Nese deshironi nje zevendesim te vb mybb esht me i peraferti nga te gjithe.
SMF esht shum i mir ka shum dizajne per te por nuk esht gje pervec nje forum ku diskutohet pa foto video e gjera tjera.
Pervec asaj esht aq i keq sa qe kam forumin diskuto.com me smf dhe spamers me sakatun nuk ndalen kurqysh edhe pse e kan verifikimin ne fillim gjat regjistrimit prap nuk ndikon kurgjo cdo 24 or i fshi nga 10 antar edhe plot tema qe i hapin...
MyBB esht nr1 pas vb,
Ka siguri qe esht e rendesishme shum dhe update kur behet mjafton ti funt 2 file dhe verzioni juaj ndryshohet komplet.
theme gjithashtu e ka sistemin e njejt si esht vbulletin njejt edhe ketu behet instalimi ne te njejten procedur edhe per plugins etj..
Me nje fjal esht mjaft forum i mir dhe te gjith ata qe deshirojn te ken nje klon te vb mybb esht zgjedhja me e mire.
Vendos qe kushdo qe poston te shkruaj Captcha Code  nuk do kesh probleme  edhe pse ndoshta ju duket pak me ndryshme vizitoreve do te jete me mir
@AlbionUjkashi | Informatika Shqiptare | Blog Personal ! | Ketu blogu , flet shqip |
|
|
| 03-29-2010 08:27 PM |
|